Openingstijden studio:

07:00- 22:00 uur

App of bel:

06-44214444

Jairo Birsak

Het begon allemaal in 2012 met een door ons ontwikkeld 90 dagen programma waar ik mijzelf uitdaagde om in de beste shape van mijn leven te komen. In dit 90-dagen-fit-programma heb ik mezelf als voorbeeld gesteld wat er mogelijk is om mentaal en fysiek te kunnen bereiken. Na dit programma ben ik zo fit geworden en besloot ik mijn diploma’s in de fitnessbranche te behalen en startte met het geven van bootcamptrainingen.

Ik heb vanaf jonge leeftijd altijd gesport en deed voornamelijk explosieve sporten als; judo, kickboksen en tennis. Een aantal jaren later begon ik ook met fitness.

Met jarenlange ervaring als ondernemer en personal trainer heb ik ups en downs gekend. Jezelf tegenkomen is confronterend, maar noodzakelijk om verder de berg te kunnen beklimmen. Om te coachen vind ik het belangrijk om zelf ook gecoacht te worden op mentaal als fysiek vlak. Samen kunnen we bergen verzetten. Ik ben een persoon die een doel voor ogen heeft en daarvoor gaat. No matter what! Ik heb diverse opleidingen gevolgd om jou optimaal op weg te kunnen helpen jou persoonlijke doelen te kunnen behalen. Als je mij vraagt waar ik de leukste uitdaging in zie op het gebied van trainen; is het toch trainen met explosiviteit.

If you always do what you always did, you always get what you always got.

Kom trainen bij FIT-Together!

samen op weg naar JOU doel!

Personal  Training