Back to Basic Training

Oftewel FIT-T0gether BOOTCAMP! Waarom wij dit Back to Basic Training noemen?! Met de simpele gedachte; Hiermee zijn wij jaren geleden begonnen. Daarnaast train je voornamelijk met eigen lichaamsgewicht.

Bij bootcamp sport je in teamverband in de gezonde buitenlucht. Hardlopen wordt op een originele, uitdagende en ludieke manier gecombineerd met functionele krachttraining oefeningen. Tijdens de trainingen maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden die de natuur ons te bieden heeft, denk hierbij aan bomen, hekken, trappen, heuvels, banken, enz. Maar daarnaast maken we ook gebruik van allerlei materialen zoals touwen, autobanden, ballen, TRX, stammen, enz.

Deze les is geschikt voor iedereen die het heerlijk vindt om in de buitenlucht te sporten. Iedere week wordt je weer verrast met nieuwe oefeningen waarbij je zowel mentaal als fysiek uitgedaagd word. De uitdaging ligt in het verleggen van jouw grenzen op beide vlakken en als logisch gevolg werk je aan je zelfvertrouwen, teambuilding en een positieve instelling.

We bouwen in een enthousiaste groep deelnemers aan een sterkere houding, betere conditie en een slankere lijn.

Deze Bootcamp is ook geschikt voor doorgewinterde sporters! We gaan er flink tegen aan en de trainer bied altijd een optie tot niveauverschil en verschillende variaties.

De exacte datum van start is nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden?

Kracht, snelheid,uithouding!
ALLES KOMT AAN BOD!

 


Wij hopen je SNEL  te zien!