Ook een vitale werksfeer creëren?

Iedere werkgever weet: Een goede gezondheid leidt tot een lager ziekteverzuim en verhoogt de inzetbaarheid. Medewerkers die sporten worden vitaler en daarmee productiever. En daarnaast... Voelt het ook nog eens als een fraaie arbeidsvoorwaarden voor uw mensen als u hen in staat stelt om fit te worden, zijn of blijven.

Daarom heeft Fitclub Company Personal Training. Dat is een combinatie van intensieve individuele begeleiding en groepslessen. Waar mogelijk aangepast op de werkzaamheden binnen uw bedrijf.

U kunt ervoor kiezen om het management individueel personal training aan te bieden en de werknemers smallgroup personal training (maximaal 6 personen). Maar uiteraard ook een hele andere verdeling te doen.

Small Group houdt in dat uw medewerkers alle faciliteiten van personal training krijgen en dat in klein groepsverband. Voor u voordelig, voor u mensen verbindend en plezierig.

Wilt u uw mensen belonen? Heeft u behoefte aan een nog vitalere werksfeer? Komt u dan bij ons langs. We kijken graag samen met u naar een programma dat... Werkt!

   Daling ziekteverzuim

   Gemotiveerde medewerkers

   Minder verloop

   Grotere binding en verbinding van uw medewerkers

   Positief imago van uw bedrijf

   Productiever personeel

   Vitale werksfeer

 

Samen met uw medewerkers werken aan een vitaal bedrijf

Lunch of Ontbijt na de training?

Het is allemaal mogelijk in onze exclusieve personal training studio. Wij vinden het allerbelangrijkste dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

 

Je medewerkers een abonnement aanbieden?

Doordat wij vanaf 2020 onze studio (semi) open hebben gesteld om vrij te kunnen trainen, is het mogelijk naast groepstrainingen de medewerkers zelfstandig te laten trainen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Nieuwjaarsaanbieding
Ontvang 25% korting op een OPEN GYM abonnement (gedurende de eerste 3 maanden) voor je medewerkers als je in januari de samenwerking aangaat!!

Bedrijven die reeds met ons trainen of getraind hebben.